USB/SD

usb-sd-black

USB-sticks en SD-kaarten zijn een van de meest voorkomende media voor het opslaan en afspelen van muziekbestanden. Een selectie van onze werkradio’s is dan ook voorzien van een USB- en SD-aansluiting. Hiermee kunt u eenvoudig uw eigen muziekbestanden (MP3, WMA, AAC of FLAC) afspelen, waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast kunt u de USB-aansluiting gebruiken voor het laden van uw mobiele telefoon of MP3-speler.

Onze werkradio’s met USB en SD zijn getest met een reeks van USB-sticks en SD-kaarten. Deze werkradio’s ondersteunen USB-sticks en SD-kaarten tot 32 GB.

Een USB-stick of SD-kaart moet gebruik maken van het FAT16 of FAT32 bestandssysteem om te kunnen werken met onze werkradio’s.

    • MP3-bestanden worden ondersteund van 16kbps tot 320kbps.
    • WMA-bestanden worden ondersteund van 16kbps tot 192kbps.
    • AAC-bestanden worden ondersteund tot maximaal 320 kbps.
    • FLAC-bestanden worden ondersteund tot maximaal 1536 Mbps.

De ondersteuning van bestandstypen kan per model variëren, zie hiervoor de productspecificaties.

Lees hier meer over USB sticks en SD kaarten.

SD-kaart voordeel bij gebruik in de SLIM 3 en USBBOX 2.
Het voordeel van het gebruik van een SD-kaart in vergelijking met een USB-stick is dat de SD-kaart in de behuizing van de radio gaat en dus daarna door de rubberen afdekking volledig stof- en waterbestendig kan worden afgeschermd. Dit in tegenstelling tot de USB-stick die altijd iets uitsteekt en dus ook gevoeliger is voor mogelijke beschadiging.

Zie hier de Perfectpro werkradio’s die zijn uitgerust met USB- en SD-afspeelfunctie.
Lees hier meer over USB-sticks en SD-kaarten.