USB/SD

usb-sd-blackUSB sticks en SD kaarten zijn een van de meest voorkomende media voor het opslaan en afspelen van muziekbestanden. Een selectie van onze werkradio’s is dan ook voorzien van een USB en SD aansluiting. Hiermee kunt u eenvoudig uw eigen muziekbestanden (MP3, WMA, AAC of FLAC) afspelen, waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast kunt u de USB aansluiting gebruiken voor het laden van uw mobiele telefoon of MP3 speler.

ROCK PRO NL ARROWS

Onze werkradio’s met USB en SD zijn getest met een reeks van USB sticks en SD kaarten. Deze werkradio’s ondersteunen USB sticks en SD kaarten tot 32 GB.

Een USB stick of SD kaart moet gebruik maken van het FAT16 of FAT32 bestandssysteem om te kunnen werken met onze werkradio’s. MP3 bestanden worden ondersteund van 16kbps tot 320kbps en WMA bestanden van 16kbps tot 192kbps. Lees hier meer over USB sticks en SD kaarten.

SD kaart voordeel bij gebruik in de SLIM 3 en USBBOX 2.
Het voordeel van het gebruik van een SD kaart in vergelijking met een USB stick is dat de SD kaart in de behuizing van de radio gaat en dus daarna door de rubberen afdekking volledig stof- en waterbestendig kan worden afgeschermd. Dit in tegenstelling tot de USB stick die altijd iets uitsteekt en dus ook gevoeliger is voor mogelijke beschadiging.

Zie hier de Perfectpro werkradio’s die zijn uitgerust met USB en SD afspeelfunctie.
Lees hier meer over USB sticks en SD kaarten.